4 Ekim 2015 Pazar

Amiral Battı Android Versiyon

-D2!
-E2 mi dedin?
-D2 diyorum.
-Tamam be,vurdun.
-D3?
-Ne ballısın ya,yoksa ben yaparken baktın mı olm?
-Hahahakaybedenlerdensin.
Buraya kadar okuyunca duygulananlar ve ne diyor bu diyenler,hepinizhoşgeldiniz! Bahsettiğimiz oyun “Amiral Battı”.Bana göre 90larda çocuk olmanın en güzel olaylarından birisi olan(isim-şehir-hayvan seni de unutmadık) ,boş derslerde oynanan efsanevi oyun.
Standart bir amiral battı oyununda 1 uçak gemisi (4 kare), 2 destroyer (3 kare), 3 hücumbot (2 kare) ve 4 mayın (1 kare) bulunur. oyun alanı 10 x 10 bir kareden oluşur.
Bir filonuz var ve siz Kaptan-ı Deryasınız! Oyundaki amacımız tüm gemilerimiz batmadan önce rakibin filosunu yok etmek. Bir gemiye isabet ettirirseniz ateş etme sırası yine sizde oluyor.(Eğer çok şanslıysanız siz seri kombolar yaparken rakibiniz kafayı yiyecektir.) Oyunun şansa dayalı olması ve çabuk bitmesi oyunu daha keyifli ve oynanabilir kılıyor.
İyi hoş da,kim uğraşacak bununla,çizmesi etmesi diyeceksiniz,haklısınız. Oyunla uzun yıllar süren ayrılığımızı bitiren haberi size de vereyim : Oyununandroid uygulaması mevcut!
Görüntü kalitesi,patlama efektleri ve 2 farklı oyun moduyla “Sea Battle” android marketten ücretsiz olarak indirilebilmekte.Oynayın,oynatın! İyi eğlenceler!
-Fantastik! Tek kelimeyle fantastik! (Le Figaro)
-Kaybettikçe bir kez daha oynamak isteyeceksiniz  (NY Times)


Takipte kalın. Sevgiler.


Kivi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder